Κοπή ψηλών δέντρων με γερανό – κλάδεμα υψηλών δέντρων

Η εταιρεία e-kalathofora ασχολείται για πάνω από μια δεκαετία με το κλάδεμα και την κοπή ψηλών δέντρων με γερανό. Στη διάθεση μας τα πλέον σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματα, ώστε να προσφέρουμε άμεσα και με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας σε ολόκληρη την Αττική.

Ερχόμαστε στο χώρο σας για την αξιολόγηση του δέντρου, ώστε να σχεδιάσουμε την κοπή ή το κλάδεμα, αλλά και την αποκομιδή.

Η ασφάλεια κατά τις εργασίες που αναλαμβάνουμε, είναι για εμάς προτεραιότητα. Έτσι, αποφεύγουμε τραυματισμούς και οποιαδήποτε ζημιά στον χώρο σας.

Κοπή και κλάδεμα υψηλών δέντρων στς καλύτερες τιμές

Άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα σε δέντρα έως και 30 μέτρα ύψος. Οι παράγοντες που καθορίζουν το κόστος των εργασιών είναι αρκετοί. Οι σημαντικότεροι είναι η προσβασιμότητα στο χώρο, το ύψος του δέντρου, η κατάσταση του και το πάχος του κορού. Επιπλέον, σηματικό ρόλο έχουν τα μηχανήματα που θα χρησιμοποιηθούν και το μέγεθος του καλαθοφόρου που θα χρειαστείτε. Στην εταιρεία μας φυσικά, διαθέτουμε και μικρά καλαθοφόρα οχήματα για κοπή δέντρων με χαμηλότερο ύψος. Έτσι δεν επιβαρύνεστε από το κόστος μετακίνησης μεγαλύτερων οχημάτων απ’ ότι χρειάζεστε. Αναλυτικότερα προσφέρουμε υπηρεσίες όπως:

 • Κοπή και κλάδεμα ευκαλύπτου
 • Κόψιμο και κλάδεμα πεύκου
 • Κοπή και κλάδεμα φοίνικα
 • Κλάδεμα και κοπή λεύκας
 • Κοπή και κλάδεμα κυπαρίσσια

Υπηρεσίες κοπής ψηλών δέντρων αναλυτικά

Τα ψηλά δέντρα μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα για την ιδιοκτησία σας, αλλά και για τους περαστικούς και τα αυτοκίνητα. Δέντρα με μεγάλη κλίση ή δέντρα που έχουν μολυνθεί από παράσιτα είναι καλό να κόβονται το συντομότερο δυνατόν. Απομακρύνουμε άμεσα και με ασφάλεια, κλαδιά και δέντρα που προκαλούν πρόβλημα σε σπίτια, στέγες και καλώδια της ΔΕΗ. Ειπλέον, αναλαμβάνουμε την κοπή ξεραμένων και σπασμένων δέντρων από ακραία καιρικά φαινόμενα. Στόχος των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η ασφάλεια, η ταχύτητα και οι λογικές τιμές. Αναλυτικότερα, αναλάβουμε την κοπή:

 • επικίνδυνων κλαδιών.
 • μείωση του ύψους σε κάθε είδους δέντρο.
 • κλαδιών σε δέντρα που έχουν πάρει κλίση, ώστε να αλλάξουμε το κέντρο βάρους τους.
 • των ξερών κορμών δέντρων.
  δέντρων με κλίση.

Νομοθεσία σχετικά με την κοπή ψηλών δέντρων

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην ειδική νομοθεσία σχετικά με την κοπή ψηλών δέντρων. Σε αρκετές περιπτώσεις, για εκτός αλλά και εντός σχεδίου περιοχές, χρειάζεται ειδική αδειοδότηση. Έτσι πριν να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια θα πρέπει να έχετε ενημερώσει το δασαρχείο ή την πολεοδομία.

Η κοπή υψηλών δέντρων μπορεί να περιλαμβάνει τον τεμαχισμό του σε μικρά κομμάτια και την απομάκρυνσή τους από το χώρο. Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανόν να χρειαστείτε και φορτηγό με αρπάγη για την συγκομιδή και μεταφορά των κομμένων κλαδιών και κορμών. Η τιμή για αυτή την υπηρεσία έχει εξτρά κόστος, όμως αρκετές φορές οι δήμοι αναλαμβάνουν την απομάκρυνσή τους, οπότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε και μαζί τους.

Κλάδεμα ψηλών δέντρων σε Αθήνα & Αττική

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το κλάδεμα ψηλών δέντρων με τη χρήση σύγχρονων καλαθοφόρων. Τα 3 διαφορετικά μεγέθη καλαθοφόρου της εταιρείας μας δίνουν την δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία, ανεξάρτητα από το ύψος και το βαθμό δυσκολίας. Το κλάδεμα βοηθάει σημαντικά, ώστε τα δέντρα να αναπτυχθούν σωστά και να αποκτήσουν ένα πλούσιο φύλλωμα. Επιπλέον μπορούμε να τους δώσουμε το σχήμα και την κατεύθυνση που επιθυμούμε. Τα δέντρα που κλαδεύονται συχνά, αποκτούν πιό γερές ρίζες και έτσι μπορούν να αντέξουν τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα. Επίσης, με το κλάδεμα υψηλών δέντρων, μπορούμε να αποφύγουμε αρκετές από τις ασθένειες που τα προσβάλουν, αλλά και το να γίνονται εστίες ανεπιθύμητων εντόμων. Η ιδανική εποχή για το κλάδεμα ψηλών δέντρων είναι το φθινόπωρο, αφού το δεντρο αυτή την εποχή χάνει λιγότερους χυμούς κατά την κοπή. Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας για μια εξατομικευμένη προσφορά για την κοπή ψηλών δέντρων.