Φορτηγά γερανοί για μεταφορές – Διαθέτουμε μεγάλα και μικρά φορτηγά με γερανό σε όλη την Αττική

Τα φορτηγά γερανοί για μεταφορά της εταιρείας e-kalathofora αποτελούνται από μεγάλα και μικρά φορτηγά με γερανό και διατίθενται σε ολόκληρο το νομό Αττικής. Τα οχήματα υψηλών επιδόσεων που διαθέτουμε είναι ιδανικά για ασφαλή και γρήγορη μεταφορά βαρέων φορτίων. Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της φόρτωσης και μεταφοράς βαρέων αντικειμένων και μηχανημάτων προς το σημείο της επιλογής σας.

Μεγάλα & μικρά φορτηγά με γερανό

Τα φορτηγά γερανοί για μεταφορές αποτελούνται από μεγάλους παπαγάλους γερανούς, που χειρίζονται βάρη μέχρι τα 12.000 kg και ύψη 30 μέτρων. Επιπλέον, διαθέτουμε και μικρό φορτηγό με γερανό, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να διαχειρίζεται βάρη έως και 2.000 kg και να φτάνει σε ύψος 13 μέτρων.
Η ασφάλεια και η άριστη λειτουργία παραμένουν στον πυρήνα της λειτουργίας μας. Ως εκ τούτου, η εταιρεία μας διενεργεί επιμελώς σχολαστικούς ελέγχους σε όλα τα φορτηγά με γερανό, σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές και τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Ως αποτέλεσμα, ο εξοπλισμός και τα οχήματά μας συντηρούνται σχολαστικά και διατηρούνται σε άψογη κατάσταση όλο το χρόνο.

Υπηρεσίες φορτηγών με γερανό

Με απαράμιλλη τεχνογνωσία, παρουσιάζουμε μια σειρά από υπηρεσίες που προσφέρουν τα μικρά και μεγάλα φορτηγά με γερανό, που παρέχονται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η τεράστια εμπειρία, μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε επιδέξια κάθε εργασία, λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές απαιτήσεις κάθε ανύψωσης ή μεταφοράς που αναλαμβάνουμε. Τα ευέλικτα οχήματα μας έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν μια τεράστια γκάμα αντικειμένων, όπως:

 1. Έμβολα ανελκυστήρα
 2. Μεγάλα μουσικά όργανα
 3. Οικοδομικά υλικά τοποθετημένα σε παλέτες
 4. Ευμεγέθη φυτά όπως οι φοίνικες
 5. Κεραίες τηλεπικοινωνιών
 6. Ηλιακοί θερμοσίφωνες
 7. Στιβαρές γεννήτριες και ανεμογεννήτριες
 8. Χρηματοκιβώτια υψηλής ασφάλειας
 9. Κομψά σκάφη αναψυχής

Φορτηγό με Γερανό στην Αττική

Τα φορτηγά με γερανό τελευταίας τεχνολογίας, διευκολύνουν την απρόσκοπτη και υπεύθυνη μεταφορά επαγγελματικών χώρων σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε. Ανεξάρτητα από το μέγεθος, τα φορτηγά γερανοί για μεταφορά αναλαμβάνουν εύκολα τη μετεγκατάσταση διαφορετικών επαγγελματικών χώρων, όπως:

 1. Κάθε είδος ιατρείων
 2. Εργοστάσια
 3. Γραφεία
 4. Εργαστήρια & βιοτεχνίες
 5. Δημόσιους οργανισμούς
 6. Καταστήματα εστίασης

Για φορτηγά με γερανό στην Αθήνα και ολόκληρη την Αττική επικοινωνήστε μαζί μας

Το καταρτισμένο προσωπικό μας, η οργάνωση και τα υπερσύγχρονα φορτηγά γερανοί, μας τοποθετούν στην κορυφή του ανταγωνισμού και ικανούς να εκπληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία. Ειδικευόμαστε στην ανύψωση και μεταφορά με γερανούς, σε όλη την Αθήνα και όλη την Αττική.

Η αδιάκοπη επιδίωξή μας για συνεχή βελτίωση είναι παράλληλα και η δέσμευσή μας για να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
Εμπιστευθείτε μας για την ολοκλήρωση οποιουδήποτε έργου με απαράμιλλη αξιοπιστία και συνέπεια. Είμαστε στη διάθεσή σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και να σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση.