Η εταιρεια

Η εταιρεία e-kalathofora βρίσκεται κοντά σας, για να καλύψει κάθε σας ανάγκη με συνέπεια και επαγγελματισμό. Με μεγάλη τεχνογνωσία και τα πλέον σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματα, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία απαιτεί την χρήση καλαθοφόρου οχήματος, σε όλο τον νομό Αττικής και στην επαρχία. Τα καλαθοφόρα της εταιρείας μας διαθέτουν όλα τα σχετικά πιστοποιητικά λειτουργίας και είναι κατασκευασμένα ακολουθώντας τις τελευταίες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ο στόλος μας ανανεώνεται συνεχώς, έτσι ώστε η ποιότητα των εργασιών αλλά και η ασφάλεια να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

ΑΠΟ ΤΟ 1947

Η εταιρεία e-kalathofora, ιδρύθηκε το έτος 1947 με εξειδίκευση στα ανυψωτικά μηχανήματα, γερανούς και καλαθοφόρα οχήματα. Ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία έφερε στη χώρα τους πρώτους γερανούς παπαγάλους. Μετά από τά από 73 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στον κλάδο, διαθέτουμε έναν ολόκληρο στόλο από καλαθοφόρα, ανυψωτικά και γερανούς, ικανά να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Η μοναδική αξιοπιστία και ποιότητα των οχημάτων και των υπηρεσιών μας, αλλά και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλουν στη συνεχή αύξηση των πελατών μας. Σταθερός μας στόχος είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη και η απόλυτη ικανοποίσή τους, όσον αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Η ιστοσελίδα e-kalathofora.gr δημιουργήθηκε χάριν δικής σας ευκολίας, για την εύρεση και την ενοικίαση του κατάλληλου καλαθοφόρου οχήματος.

 

Χρόνια λειτουργίας

Ευχαριστημένοι πελάτες

Υπηρεσίες καλαθοφόρων