Επισκευή μετώπης – μπαλκονιών – στηθαίων – κτιρίων

Οι επισκευές κτιριών με τη χρήση σύγχρονων καλαθοφόρων, θεωρείται η ασφαλέστερη και πιο οικονομική λύση για εργασίες σε μεγάλο ύψος. Οι σκαλωσιές αυξάνουν τον απαιτούμενο χρόνο εργασίας και φυσικά το κόστος. Μια τακτική συντήρηση του εξωτερικού των κτιρίων μειώνει σημαντικά κινδύνους από σαθρούς σοβάδες σε μετώπες, αλλά διατηρεί και μία όμορφη εικόνα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:

Επισκευές μπαλκονιών

Αναλαμβάνουμε την γενική επισκευή μπαλκονιών, σοβάτισμα στα κούτελα κ.α.

Επισκευή στηθαίων

Επισκευή στηθαίων, αποξήλωση και αποκατατάσταση σοβάδων & μαρμάρων,

Επισκευή ρωγμών

Άμεση επισκευή ρωγμών σε προσόψεις κτιρίων, αποκατάσταση σκυροδέματος και σοβάδων.

Επισκευή μετώπης

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε μετώπες πολυκατοικιών.

Οι υπηρεσίες επισκευής κτιρίων αναλυτικότερα

Η επισκευή των μπαλκονιών, των στηθαίων, αλλά και στις μετώπες, είναι μία σημαντική διαδικασία και απαραίτητη για την διατήρηση της καλής εικόνας της πολυκατοικίας μας. Όπως ενδιαφερόμαστε για την καλή εικόνα στο εσωτερικό του σπιτιού μας, έτσι πρέπει να φροντίζουμε και το εξωτερικό. Το να το κρατάμε σε καλή κατάσταση δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς φυσικά. Οι ξεκολλημένοι σοβάδες είναι πολύ επικίνδυνοι για αυτόυς που περνάνε από κάτω.

Επιπλέον, αυξάνεται σημαντικά και ο κίνδυνος του να προκληθεί πρόβλημα στα κάγκελα και να μην είναι σταθερά. Τέλος, αν δεν γίνεται συχνά η επισκευή μπαλκονιών, η επισκευή μετώπης, η επισκευή στηθαίων και γενικότερα η επισκευή κτιρίων στο εξωτερικό τους, η υγρασία μπορεί να περάσει στο εσωτερικό του κτηρίου και να προκαλέσει σημαντικές ζημιές.

Αναλυτικά, όλες οι υπηρεσίες επισκευής στηθαίων, επισκευής μπαλκονιών που αναλαμβάνει η εταιρεία e-kalathofora είναι:

 • Ολική εξωτερική επισκευή κτιρίων.
 • Επισκευή μπαλκονιών κατοικιών.
 • Επισκευές σε μετώπες μονοκατοικιών και πολυκατοικιών σε οποιοδήποτε ύψος.
 • Σοβατίσματα και ελαιοχρωματισμοί σε πολυκατοικίες χωρίς σκαλωσιά.
 • Επισκευή στα στηθαία.
 • Αποκατάσταση των προσόψεων της κατοικίας σας.
 • Επισκευή όλων των εξωτερικών τοίχων σε όλα τα ύψη.
 • Επισκευή σε ρωγμές & αδιαβροχοποίηση.
 • Επισκευή μαρκίζας.

Οι φθορές του χρόνου στις μετώπες & τα στηθαία μπαλκονιών

Η επισκευή μετώπης, η επισκευή μπαλκονιών, η επισκευή στηθαίων και η επισκευή κτιρίων γενικότερα, είναι απαραίτητες λόγω των φθορών. Οι φθορές αυτές προκαλούνται από την παλαιότητα μιας κατασκευής, από κατασκευαστικά προβλήματα και αστοχίες υλικών.

Οι μετώπες και τα στηθαία μπαλκονιών καταπονούνται αρκετά λόγω των συχνών βροχοπτώσεων, αλλά και των αλλαγών στη θερμοκρασία. Σε αρκετές περιπτώσεις το πρόβλημα ίσως να μην είναι εγκαίρως εμφανές. Έτσι η συχνή συντήρηση στις μετώπες, τα στηθαία και τα μπαλκόνια σίγουρα θα σας γλιτώσει από μπελάδες.

Μερικές από τις πιο σημαντικές εργασίες που αναλαμβάνουμε όσον αφορά την αποκατάσταση και την επισκευή κτιρίων και μπαλκονιών:

 • Αποξήλωση σαθρών τμημάτων του κτιρίου.
 • Καθάρισμα και τρίψιμο των επιφανειών.
 • Αποκατάσταση των σοβάδων.
 • Αντικατάσταση στα σοβατεπί και στα μάρμαρα.
 • Σοβάτισμα και βάψιμο εξωτερικών επιφανειών.
 • Αδιαβροχοποίηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για επισκευές κτιρίων & επισκευές μπαλκονιών

Η εταιρεία e-kalathofora διαθέτει τα πλέον σύγχρονα καλαθοφόρα, εμπειρία ετών και τεχνογνωσία. Αυτοί είναι και οι λόγοι που μας κάνουν να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την σωστή λύση για κάθε σας πρόβλημα. Οι τιμές μας είναι απόλυτα ανταγωνιστικές, χωρίς φυσικά να θυσιάζουμε στο ελάχιστο την ποιότητα των εργασιών που παρέχουμε. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετικά με την επισκευή κτιρίων κτιρίων, επισκευή μαρκίζας, επισκευή μπαλκονιών, επισκευή στηθαίων, επισκευή μετώπης κ.α.

Το καλαθοφόρο όχημα είναι ιδανικό όταν έχουμε περιορισμένη πρόσβαση και δεν μπορούμε να βάλουμε σκαλωσιές. Επίσης για περιπτώσεις στις οποίες οι εργασίες πρέπει να πραγματοποιηθούν σε μεγάλο ύψος.

Επισκευές κτιρίων με ταχύτητα

Με τη χρήση καλαθοφόρου μπορούμε να φτάσουμε με απόλυτη άνεση σε δύσκολα σημεία, δίνοντας έτσι άμεση αλλά και οικονομική λύση.

Οι ερπισκευές γίνονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και με ασφάλεια, μειώνοντας κατακόρυφα το χρόνο των εργασιών, ανεξάρτητα από το ύψος και την τοποθεσία. Διαθέτουμε όλα τα μεγέθη καλαθοφόρων, ώστε να είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε χωρίς να ανέβει το κόστος. Έτσι, μπορούμε να μειώσουμε τα περιττά έξοδα από την χρήση ενός  μεγαλύτερου από τις ανάγκες σας οχήματος. Τα οχήματά μας είναι:

Καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας, για μια προσωποποιημένη προσφορά.